Igal Moshav

Kom til Danmark i 1992 efter at være født og opvokset i Israel.

 

Her mødte han en dansk pige, som han forelskede sig i og flyttede med til det kolde nord. I tiden inden afrejsen fra hjemlandet havde Igal flere forskellige jobs inden det agrikulturelle område, men samtidig fik han også prøvet sig af som jægersoldat i et to-et-halvt-år. Denne erfaring har præget ham positivt, da han altid går ind til en hver opgave med det højeste niveau af seriøsitet, professionalisme og perfektionisme.

 

Velankommet og nyforelsket begyndte han straks at arbejde som klovbeskærer hos sin svigerfar, der i mange år havde haft sit eget klovbeskærefirma beliggende i Vejen Kommune.

omosimageto

Nyere lastbil

På nuværende tidspunkt råder firmaet over en nyere lastbil med kran, en yderligere er ved at blive købt, og dertil en varevogn af nyere dato, som transporer et team af to medarbejdere rundt til arbejdsopgaverne.

omosimageone

Bedste service med det nyeste udstyr

Efterhånden som årene gik, og Igals interesse for området voksede, besluttede den jyskbosiddende tilflytter at uddanne sig til klovbeskærer i 1996, videreuddanne sig indenfor feltet i 2011, og samme år overtog han firmaet fra svigerfaren, som gik på pension.

 

Siden har han haft ansvaret for tre ansatte, og sammen har de haft flere hundredetusindevis af klove mellem hænderne.

oneimagetrjpg